PARTENERI

Partners

IED - Institute of Entrepreneurship Development

iED este o organizație de cercetare înființată în 2005, axată pe promovarea antreprenoriatului pentru toată lumea. Activitatea principală a organizației este punerea în aplicare a proiectelor din cadrul celor mai influente și mai proaspete programe europene, precum HORIZON 2020 și programele ERASMUS +.
www.ied.eu | FB: @ied.europe | Twitter: @ied_europe | Instagram: ied.europe | Linkedin: iedeurope

CO-LABORY

CO-LABORY este un spațiu de coworking angajat să promoveze o nouă cultură antreprenorială bazată pe responsabilitatea socială personală, centralitatea persoanei, relațiile de reciprocitate și funcția socială a profitului de afaceri.
www.co-labory.com | FB: @colaborycoworking | Instagram: colabory.puglia

Mitra France

Mitra France își propune să favorizeze înțelegerea interculturală și reacția la diversitatea socială, etnică, lingvistică și culturală prin educație nonformală. Creăm conștientizare tinerilor cu privire la rolul lor în societate și creștem nivelul competenței digitale în rândul persoanelor cu mai puține oportunități: șomeri, minorități etnice, naționale, refugiați și persoane cu un nivel scăzut de calificare.
FB: @mitrafr

ACTA Center

Centrul European de Integrare Profesională Socio ACTA promovează activitățile educaționale, dezvoltarea abilităților profesionale și sociale ale oamenilor pentru a se putea adapta și integra eficient într-o societate dinamică. ACTA își propune să consolideze abilitarea, spiritul antreprenorial, creativitatea și să încurajeze oamenii să își dezvolte ideile și inițiativele în proiecte concrete.
www.actacenter.ro | FB: @actacenter.ro

CCIF Cyprus – Cross Culture International Foundation Cyprus

CCIF Cipru înființată în 2016, cu MISIUNEA este de a sprijini incluziunea socială a tuturor cetățenilor, în special a tinerilor, inclusiv a celor cu mai puține oportunități, prin schimburi de tineret, rețea, inițiative transnaționale și dialoguri culturale. VIZIUNEA noastră este de a oferi tinerilor indiferent de gen, social, cultural sau educațional pentru cetățenie activă, voluntariat, toleranță, respect, înțelegere reciprocă, creștere durabilă și dezvoltare a vieții.
www.ccifcyprus.com | FB: @promotesocialinclusion | Twitter: @CcifCyprus | Instagram: ccifcyprus | Linkedin

CAI - Conversas Associacao Internacional

CAI este un ONG portughez, care derulează proiecte în domeniul Educație Non-Formală, intervenție socială și Sănătate la nivel național cu lucrători din Tineret, Adulți și Tineret. Este membru DISWN [Dynamo International - Street Workers Network] care este compus din 51 de platforme naționale din Africa, Americi, Asia și Europa. CAI sprijină legal SwTI.
Email: cai.associacao@gmail.com